Kategoriat
Uncategorized

Yhteenvetoa

Tämä – tai Fortum Tutor – blogi on minun ensimmäinen ja ainoa blogi. Netti on pullollaan blogeja joita luetaan tai ei lueta.

Esitin aikoinaan Fortumille kolme epäkohtaa koskien heidän blogialustaa:

  • Blogeja ei voinut kommentoida.
  • Blogeista ei ollut (ainakaan minun tunnuksillani) mitään lukija tilastoja.
  • Blogit oli piilotettu www-hakukoneilta – jos et ole googlessa, et ole netissä.

Näihin asioihin ei tullut koskaan parannusta tai vastausta miksi asiat ovat näin. Minulla ei siis ollut mitään tietoa siitä herättikö juttuni keskustelua tai ajatuksia ja lukiko niitä ylipäätänsä kukaan. Se on varmaa, että kukaan ei niihin ainakaan törmännyt vahingossa. Toki mainostin juttujani facessa ja sinne jotain peukkuja aina välillä ilmaantuikin – samoin tosielämän facella tuli hyvääkin palautetta.

Sitten kun Fortum Tutor -sivusto uudistui lentopallon vuoksi (hieno laji sekin vaikka sorsiikin yhtä tai kahta lukuunottamatta lyhyitä ihmisiä), niin blogit hävisivät. Onneksi tekstit olivat tallessa ja päätin heittää ne tänne noin viikon välein.

Tässä blogialustassa tekstejä on mahdollista kommentoida, näen laskurit sivulatauksista ja yllättäen myös googlen hakurobotti on indeksoinut jo blogini. Nyt ne ovat oikeasti netissä!

Silti haluamaani keskustelua ei ole syntynyt. Tämän vuoksi ja tätä tarinaa missään mainostamatta uusi teksti tulee vasta kun joku kirjoittaa jonkin oikean kommentin johonkin aiempaan tekstiini – tai vaikka tähän. Tai muuten uutta tarinaa tulee vasta kun eteeni ladotaan pino dollareita…?

2 vastausta aiheeseen “Yhteenvetoa”

Terve! Kommentoin ihan piruuttani, niin joudut uuden jutun kirjoittamaan, jos muihin juttuihisi ei vielä ole tullut kommentteja. Ajatuksiasi on ollut mukava lukea, kun oma elämäntilanne on pitkälti samanlainen. Meillä tosin perheest vain 3/5 pelaa jalkapalloa. Juttuihisi on ollut hyvä vedota, kun kotona tulee puhetta juniorijalkapalloon käytetystä ajasta 🙂
Kevät-Ronaltiinassa nähdään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.