Kategoriat
jypk kpv ons pallokissat palloliitto puolen suomen liiga

Puolen Suomen piirit seurojen puolella

Edellinen blogini antoi täyslaidallisen Palloliiton päätökselle järjestää D13-tyttöjen viralliset pelit 8v8-pelimuodossa. Se tarkoitti sitä, että niin Etelä-Länsi liiga kuin Puolen Suomen liigakin pelattaisiin 8v8 eikä 11v11 kuten aiemmin on tehty.

PSL:n alueen suuret seurat, Pallokissat, JyPK, ONS ja KPV, eivät nähneet tässä toiminnassa mitään järkeä ja jäivät ”pitkän matkan piirisarjasan” ulkopuolelle. Näiden seurojen päätös käytännössä romutti D13-tyttöjen PSL:n johon ilmoittautui yhteensä vain viisi seuraa: yksi seura Keski-Suomen piiristä, kaksi Vaasan piiristä ja kaksi Pohjois-Suomen piiristä.

PSL:n piirit tekivät ainoan oikean ratkaisun ja muuttivat D13-tyttöjen PSL:n 11v11-pelimuotoon. Nyt yllämainittujen seurojen lisäksi PSL:aan osallistuu myös ainakin Ylämyllyn Yllätys, joka joutui ilmoittautumaan näiden sähellysten vuoksi C14-tyttöjen sarjaan. Jos nuo jo aiemmin ilmoittautuneet seurat pysyvät mukana, niin PSL saadaan pelattua suunnitelmien mukaan kymmenen seuran voimin.

D13-tyttöjen I-tason lopputurnaus pelattaneen edelleen Etelä-Suomen pillin mukaan 8v8-turnauksena ja se on ihan ok. Minulla tai Pallokissoilla ei ole mitään 8v8-pelejä vastaan. Niiden perässä vaan ei pidä ajaa ympäri Suomea joka toinen viikonloppu.

Mutta loppu hyvin, kausi alkakoot. Piirit, iso käsi teille kun toimitte seurojen edustajina.

Palloliitto, mites meni noin niin kuin omasta mielestä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.